Risto està més televisiu que mai. Després de tancar amb audiència rècord (9,3%) la primera temporada de Chester in love, i de fer de jurat a Got talent, el publicista no marxa de Mediaset per presentar un nou programa, això sí, de perfil ben diferent.

All you need is love serà el títol d’aquest nou espai, que sona més familiar si es tradueix a Lo que necesitas es amor, emès a Antena 3 entre 1993 i 1999. Risto presentarà aquesta nova aposta de Telecinco, que serà la versió renovada del programa d'Isabel Gemio i Jesús Puente. En aquest, una barreja de talk show i reality show, es pretenia la unió i reconciliació de parelles.

La mateixa tasca, però al segle XXI, serà encomanada a Risto Mejide. Lluny queda l'època en què el publicista era el dolent del jurat d’Operación Triunfo, però és que també queden lluny -en temàtica- els últims programes on ha aparegut el publicista.

En qualsevol cas, l’aposta de Risto per l'amor no sobta tant ara com ho hagués fet en el passat, i és que són habituals les mostres d’afecte d’aquest amb la seva actual parella, la jove Laura Escanes. De fet, ja se sap que tots dos contrauran matrimoni a la propera primavera.

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

El presentador català ja ha dit en alguna ocasió que quan s’enamora, ho fa del tot. També s’ha pronunciat sobre aquesta qüestió a Chester in love, al costat de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes