Per una estona, el rei Felip VI ha deixat de ser ‘de Borbó', per esdevenir ‘d’Orient’. I ho ha fet, com molts altres ciutadans, a última hora... i al Corte Inglés.

El monarca va ser vist el passat 4 de gener -un dia abans de la nit de Reis- al centre comercial que té la firma a Pozuelo de Alarcón, municipi madrileny proper a La Zarzuela. Segons publica la revista Semana, "Dimecres a la tarda, un cotxe va entrar discretament al pàrquing d'El Corte Inglés de la localitat. I d'aquest en va baixar ni més ni menys que el rei d'Espanya. Felip anava vestit de manera informal, amb texans, una jaqueta blau marí i uns mocassins".

Un cop dins les galeries, el Rei es va dirigir a la secció de joguines -Elionor i Sofia encara són petites- i va adquirir tres puzles en 3D de cartró valorats en 9,95 euros: un de la caravel·la Santa Maria, l’altre de la catedral de Santiago i un altre més del Taj Mahal. També va adquirir un robot MiP de WowWee, que puja fins als 99,95 euros. En total, Felip va invertir 129,80 euros en la compra.

Puzle caravel·la Santa Maria. Imatge: Youtube

Però no només les nenes van merèixer el regal del seu pare. També Letícia, assegura la citada revista, a qui el Rei hauria comprat una maleta de viatge... Cal dir que si la maleta era per a que la seva dona l'acompanyés a l'Aràbia Saudita, encara ha d’estar per estrenar.