Després de les polèmiques plaques franquistes als carrers, ara és un familiar de Franco qui és notícia. El sempre controvertit José María Martínez Bordiu, més conegut mediàticament com a Pocholo, ha vist com l’Ajuntament de Barcelona precintava el meublé que té situat a la Rambla.

POCHOLO GTRES

Juntament amb els seus quatre germans, regentava aquest establiment on s’exercia “el lloguer d’habitacions a temps parcial per a la prestació de serveis sexuals” i podrien ser acusats per un delicte de desobediència.

Aquesta acció de l’Ajuntament no hauria de sorprendre els familiars de Franco, ja que el 8 de setembre del 2016 va ordenar el cessament immediat de l’activitat, el qual va ser totalment ignorat.

El 7 d’octubre la Guàrdia Urbana va informar que hi seguia havent activitat al local i finalment el 16 de febrer d’enguany se li va ordenar a l’Intendent del districte de Ciutat Vella que precintés el pis en qüestió.

Qualsevol intent de trencar aquest precinte farà que l’advertència de delicte per desobediència es converteixi en una realitat.

Pocholo: "No tenia ni idea que existia"

El presumpte afectat, Pocholo, ha declarat que el pis “és una herència de la meva mare. Però jo mai he estat aquí. És una herència que no sé qui maneja. Però demanaré danys i perjudicis. Però algú, que no sé qui és, està treballant aquí amb dones. Oi? Això és el que està passant. Oi? Això és el súmmum. No tenia ni idea que existia aquest puticlub. No tinc res a veure. Però me n’assabentaré immediatament".