Pau Donés, vocalista de Jarabe de Palo, és un dels homes de moda. El càncer en què malauradament ha recaigut no l’ha impedit d’estrenar un nou àlbum, 50 palos, i ara està immers en la promoció d’aquest.

En aquesta tessitura, són molts els fans que han volgut mostrar el seu suport al cantant català, i no poques les entrevistes que s’ha decidit a fer. També sobre el càncer: creu que els famosos que pateixen la malaltia, fan bé de fer-la visible.

Entre les trucades rebudes, explica en una entrevista a El Mundo, hi ha hagut una de molt sorprenent: la del rei Felip VI. Segons explica Donés, va sonar-li el mòbil quan es trobava a casa i es tractava d’un número ocult. "’Hola, Pau Donés?'. 'Sí, sóc jo'. 'Hola, sóc Felip, el Rei'”. I és aquí quan el cantant de Jarabe de Palo quasi no creia el que estava passant.

Acabada la trucada, tot són bones paraules de Donés per al monarca: "Em va encantar que Felip de Borbó, rei d'Espanya, em truqués per preguntar-me com estava. Em va dir que havia escoltat la cançó d’Humo i que li encantava, i que quan sortís el disc el baixaria a iTunes. Quin gran detall, no?", conclou Donés.

Està clar que no passa sempre això que et truqui un cap d'Estat.