Qui vol engreixar 12 quilos en poques setmanes? Segurament pocs mortals, excepte quan t’estimes tant la professió... que no pots fer el contrari.

Això ha passat amb l’actor Mario Casas, que ha reaparegut aquesta setmana al Festival de Cinema de Màlaga, lleugerament més ample de l’habitual.

Ja ho va confessar ell mateix a El Hormiguero el passat gener: “M’han dit que m’estic engreixant una mica”.  Això, quan encara faltaven unes setmanes per arribar a l’estat actual, que és visiblement més notori.

mario casas   efe

Mario Casas, 2017. EFE

La raó de tot és Martinón, l’últim personatge que ha interpretat, i que és el protagonista de Bajo la piel del Lobo, pel·lícula dirigida per Samu Fuentes. Casas fa de caçador solitari, que és a més el darrer habitant d’un poble perdut a les muntanyes. Martinón només es relaciona amb persones quan baixa a zones habitades un cop deixa de nevar, i és aquí que sorprendrà els espectador.

casas blanca suarez

Mario Casas, 2017. EFE

Cal dir, pel contrari, que Casas no ha acudit al prestigiós festival malagueny en qualitat de protagonista d’aquest film, sinó d’El bar, que dirigeix Álex de la Iglesia. L’exactor de l’exitosa sèrie Los Hombres de Paco no es va separar de la seva companya de repartiment Blanca Suárez en aquesta nit del cinema.