Una nova i provocativa biografia de Letícia escalfa motors. La Reina haurà d’enfrontar-se a un possible tràngol el proper mes de maig quan surti a la llum un dels seus episodis més privats.

La periodista del cor Pilar Eyre es fa ressò en el seu blog de Lecturas de la magnitud que arribarà a tenir La reina impaciente, publicació dirigida per Miguel Aguilar i escrita per un mexicà que ha indagat sobre l’estada universitària de la Reina a Mèxic.

A la biografia, s’hi publicarà una entrevista exclusiva a Jorge Zepeda, que va ser director de Letícia al diari Siglo XXI. En aquesta, segons Eyre, s’hi afirmaria que la Reina tenia afició al tequila, els mariachis, el caràcter i els homes mexicans. De fet, s’explica que Letícia va començar a sortir amb un periodista del diari amb qui marxava cada divendres a recórrer el país plegats.

Però les declaracions més incendiàries estan relacionades amb l’escàndol sexual del qual la reina Letícia va ser, presumptament, víctima. Segons explica Zepeda, la Reina li hauria explicat un desagradable episodi en un viatge abans de comprometre’s amb el rei Felip. “Em va explicar indignada que un periodista molt conegut, que l’havia entrevistada per entrar a Televisió Espanyola, li havia demanat sexe a canvi de contractar-la. Va estar a punt de denunciar-lo”, afirma.

Pilar Eyre no ha volgut confessar el nom del periodista, però no nega revelar-lo en un futur. Ara falta veure si l’editorial Debate enviarà la biografia a Zarzuela o la publicarà al país mexicà sense que Letícia n’hagi llegit res.