La duquessa de Cambridge, més coneguda com Kate Middleton, està considerada com una de les monarques millors vestides. Els seus outfits sempre són molt comentats i destaquen, especialment, per les reminiscències a les eleccions de la seva sogra, Lady Di. Uns models que s’assemblen als de la princesa de Gales, sobretot, quan l’acte al que va és una data assenyalada.

Fins i tot, ambdues porten el mateix anell de compromís, ja que el príncep Guillem li va regalar el safir blau amb diamants de la seva mare.

El dia del naixement del seu fill George, la Duquessa va abandonar l’hospital portant un vestit blau de llunes que recordava amb el qual va sortir Diana tres dècades abans.

Però no només ella segueix l'estil de Diana de Gales. Al bateig de la seva filla, Carlota, el petit Jordi va aparèixer amb un conjunt molt semblant al que va portar el Duc de Cambridge el 1984. 

I en una de les dates més importants al Regne Unit, el Remembrance Sunday Service, Catarina va portar el mateix look que va vestir la monarca el 1991.  

Però Middleton no només s'ha inspirat en models concrets, sinó també en l'estil en general de la Princesa. A Catarina també la podem veure amb els vestits de jaqueta monocolor que va posar de moda Diana, vestint amb el blau com a color predominant, però també una gran presència de verds, blancs, taronges o liles. Els abrics? Tres quarts o creuats de doble botonadura. Però no només això, sinó que la Duquessa també porta en alguna ocasió accessoris que van pertànyer a la seva sogra, com per exemple la tiara Lover's Knot

Ens trobem davant dues princeses amb un estil molt similar. Imitació o homenatge?