Un dels moments més emotius de la setmana s’ha viscut aquest dijous a TVE. La protagonista ha estat Inés Ballester, presentadora de La Mañana.

La periodista natural de Borriana (Plana Baixa) explicava a l’audiència “una gran notícia”: després de batallar contra el càncer durant cinc anys, pot afirmar que ja està curada.

Aparentment, la periodista no va donar la notícia de forma premeditada, sinó que va ser la resposta a un bonic detall de les seves companyes les comunicadores catalanes Sonia Ferrer i Cristina Cubero, i la veterana política extremenya Cristina Almeida.

A la secció Amigas y conocidas del programa, les col·laborades van lliurar a Ballester un gran ram de flors com a mostra de felicitació. La periodista, entre llàgrimes, va voler contestar a les seves companyes, i a l’audiència, amb una reflexió. "Per a totes les persones que esteu passant pel que jo he passat, que és una muntanya impressionant que et posa a prova contínuament, vull dir que hi ha vida abans, durant i després del càncer. Es pot ser feliç abans, durant i després del càncer. Estaré aquí sempre que vulgueu".

“No m'agrada parlar de la meva vida privada, però vull compartir aquest moment feliç", ha confessat Ballester.