Amal Clooney Alamuddin no té por ni tan sols de l'Estat Islàmic. L'esposa del conegut actor, advocada de professió, ha acceptat dur el cas de Nadia Murad, una jove de 23 anys que va ser empresonada pel Daesh durant més de tres mesos. Ara, refugiada a Alemanya, vol explicar al món la seva terrible experiència.

La dona de Clooney va llançar una campanya internacional per denunciar les més de 3.200 dones i nenes que estan retingudes a mans d'aquesta milícia terrorista. La seva proposta és portar davant el Tribunal de La Haia el cas de Nadia perquè aquests crims siguin tipificats com a genocidi i castigats per la comunitat internacional. S'uneix així a la resistència a l'opressió i el terror imposats per Daesh.

Tot i la preocupació del seu marit, que tem represàlies, Amal ha decidit tirar endavant el cas. "Amb George, ho discutim i som conscients del risc, per descomptat", va dir la jove en una entrevista amb la cadena de televisió nord-americana NBC. I va afegir: "George va conèixer la Nadia i crec que ha canviat d'opinió i em va entendre. És la meva feina. Això no és una broma, és Daesh. Però jo no crec que ningú pugui sentir-se valent comparat amb el que va fer Nadia".