El nom d’Emma Watson torna a ser notícia, però aquest cop no és per l’estrena de cap pel·lícula ni per la defensa a la causa del feminisme.

L’actriu ha estat víctima d’un hackeig on també s’ha vist involucrada la seva companya de professió Amanda Seyfried. Segons The Telegraph algú ha filtrat una sèrie de fotografies privades de Watson a la xarxa, tot i que un dels portaveus de la protagonista de La Bella i la Bèstia ha assegurat que en cap cas es tracten d’imatges compromeses.

“Són fotografies d’una prova de vestuari que va fer l’Emma fa un parell d’anys, però en cap cas hi ha fotos despullada. Els advocats ja estan al corrent”, declara el portaveu al mitjà britànic.

Usuaris de Twitter i Reddit asseguren haver vist les fotografies a la deep web (la xarxa obscura), una xarxa encriptada que alguns usuaris utilitzen per compartir informació, sovint il·legal.

En cas de confirmar-se, estaríem davant d’un altre atac de hackers cap a famoses. Casos com el de Rihanna o Jennifer Lawrence han estat dels més sonats. En l'últim episodi, el culpable va assumir el delicte i tot i així va ser condemnat a cinc anys de presó per filtració d’imatges íntimes.