Tota cerimònia ens deixa, a banda dels premis, la ‘reregala’, per a alguns més interessant que el motiu pel qual es fa l’esdeveniment. I aquesta edició dels Globus d’Or no n’ha estat una excepció.

Enmig de l’aclaparador èxit del film ‘La La Land’, que s’ha endut els set premis a què aspirava, hi ha alguns ‘highlights’ -o fets especials- de la nit, que han cridat tant o més l’atenció dels espectadors.

Sense dubte, un d’aquests és la segona versió de la cobra -o no cobra- de Bisbal a Chenoa. Als Globus d’Or, la ‘rebutjada’ ha estat l’actriu Emma Stone, a causa de la innocent distracció de Damien Chazelle, al qual Stone volia fer dos petons per felicitar-lo pel premi a millor director. El que passa és que Chazelle va triar primer la seva dona...

També quedarà en la retina de molts el petó als llavis de Ryan Reynolds a Andrew Garfield. Tots dos estaven nominats a millor actor de comèdia o musical, i es van consolar amb aquest romàntic gest quan el vencedor, Ryan Gosling, rebia el premi:

Moments àlgids a banda, de gales com aquesta mai no passen per alt els vestits, sobretot els d’elles. Les actrius Millie Bobby Brown i India de Beaufort en són dos exemples... per a bé.

EFE

EFE

També hi ha altres 'looks' de més curiosos, com els que van 'lluir' Lady Victoria HerveyBarbara Meier o Micheline Etkin, respectivament...

EFE

EFE

EFE

Com era d’esperar, d’altra banda, a la gala no hi han faltat les referències a Donald Trump. A més de la taxativa afirmació de la veterana Meryl Streep, el presentador Jimmy Fallon ha recorregut a l’humor per comparar l’escrutini electoral de les presidencials nord-americanes amb el recompte de vots dels Globus d’Or... amb la suposada mà de Vladimir Putin pel mig.

Tot això, a escassos 10 dies que el president electe deixi definitivament enrere l’adjectiu d'“electe”... (Veurem què passa als Oscar).