Pel Dia del Pare, alguns famosos han volgut enviar calorosos missatges als seus progenitors. Entre aquests, Chenoa, amb una publicació a Instagram.

“El meu pare em va triar, em va cuidar i m’estima amb tot l’amor. La meva ànima és seva”. Aquesta és la frase que escriu la cantant a les xarxes, dirigida, tal com diu, al pare que va “escollir-la”:

 

Mi padre me eligió me cuidó y me ama con todo su amor. Mi alma es suya. #felizdiadelpadre❤️

A post shared by Chenoa (@chenoa) on

Resulta que no es tracta del progenitor biològic, sinó de Juan Antonio Marino, la parella de la seva mare, amb la qual ha mantingut una relació des que viuen a Mallorca (Chenoa va néixer a l’Argentina, on hi va viure fins als 8 anys).

Les confessions de 'Sálvame'

La felicitació de Chenoa al seu pare d’elecció hauria passat més desapercebuda sinó fos per l’episodi televisiu del progenitor de sang.

José Carlos Corradini -pare de María Laura ‘Chenoa’ Corradini- va acudir a Sálvame Deluxe a finals de 2016 amb l’objectiu de “tancar el cercle”, després d’un quart de segle de problemes familiars.

Al programa, es va saber que Corradini havia demanat feina i diners a la seva filla, sense èxit, a més de titllar de “ridículs” el nom artístic i les cançons d’aquesta.

Chenoa no es va pronunciar al respecte, i ha contestat ara, deixant clar qui és el seu vertader pare.