El 2017 s’ha llevat a TV3 amb un nou programa diari que donarà relleu a l’exitós El Gran Dictat. Es tracta del Tot o res, que presentarà Ares Teixidó.

Tindrem temps de sobres per enganxar-nos a aquest concurs de cultura general, que precedirà el Telenotícies Vespre, per això abans volem posar el focus en la seva cara visible, l’Ares Teixidó. Què en sabem d’ella?

Aquesta lleidatana aterra per primer cop a TV3 aquest gener, alhora que celebra el seu trentè aniversari, amb un extens currículum a l'esquena.

Va iniciar la seva carrera professional a la ràdio amb només 14 anys, presentant el programa infantil El núvol, de COM Ràdio. A la vegada que cursava estudis de Comunicació i Interpretació, l’any 2005 va fitxar per La Manyana TV, canal lleidatà per excel·lència, per després passar a Canal Català TV el 2007, on va presentar Condició Femenina, Voyeurs i més Q pòker. Durant aquell periple, a més, va ser reportera del programa Xtop de 8tv, i va tenir l’última experiència que es coneix d’ella a la ràdio com a col·laboradora d'Onda Cero.

Salt a la televisió estatal

Després d’haver-se tornat una assídua a les televisions privades de Catalunya, Teixidó fa el gran salt a Madrid, on ha cursat bona part de la seva carrera.

Des del 2009, la lleidatana ha anat saltant de Mediaset a Atresmedia, i viceversa, primer com a reportera de programes com Mientras Duermes o Vuélveme loca, a Telecinco, o Ya te digo, a Neox, per després presentar Cazamariposas, altre cop a la primera cadena de Mediaset. L’any 2014, esdevindria col·laborada dels debats de Gran Hermano.

 

A photo posted by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Gran Hermano VIP, el punt d’inflexió

La desimboltura de Teixidó als platós de GH la van dur a ser una de les concursants de l’edició VIP del programa. És en aquesta ocasió -inicis del 2015- que es dóna especialment a conèixer, tant per la convivència a la casa en general, com pels enfrontaments amb la també participant i súper-coneguda Belén Esteban. Totes dues van acabar batent-se en la sisena expulsió del programa, on la catalana es va veure obligada a abandonar després de perdre davant la ‘princesa del poble’ en una votació ajustadíssima (51,1% a 48,9%).

 

A photo posted by Ares Teixidó (@aresteixido) on

L’Ares torna a casa

Després de l’experiència GH VIP, l'Ares torna a la petita pantalla de Catalunya gràcies a Trencadís, l’espai de sobretaula que 8tv va emetre entre 2015 i 2016. Alhora, ha continuat traient el cap a Madrid, altre cop combinant Mediaset i Atresmedia.

Amant de la seva terra, Lleida, la que també va ser parella durant anys de l'humorista català David Guapo desembarca ara a TV3 per donar relleu a l’Òscar Dalmau i al seu Gran Dictat. El llistó, no cal dir-ho, el té l'Ares ben alt.