L’última aparició pública d’Angelina Jolie ha incendiat les xarxes socials. L’actriu viatjava a Londres en representació de l’ACNUR per reunir-se amb l’arquebisbe de Canterbury, Justin Welby. Una conversa sobre la violència sexual contra les dones que ha acabat desbancada pels mugrons de Jolie. 

Un cop acabada d’asseure’s, els fotògrafs van adonar-se immediatament que no portava sostenidors. Una decisió de l’ex de Brad Pitt que ha generat una gran polèmica entre el sector més conservador anglès. Unes crítiques que no s’han fet esperar, ja que consideren “indecorós” que anés vestida així en una trobada amb un dels màxims representants de l’Església d’Anglaterra.  

No obstant això, l’arquebisbe només va tenir bones paraules per Angelina: "Ha estat un privilegi donar la benvinguda a l'enviada especial de l'ACNUR, Angelina Jolie. Hem discutit sobre la crisi dels refugiats, Sudan del Sud i la prevenció de la violència sexual en conflictes". 

Una anècdota que ha tret protagonisme al viatge oficial d’Angelina en qualitat de professora d’un màster sobre el paper de la dona en els conflictes bèl·lics. Una nova polèmica després de les successives notícies pel seu divorci de Brad Pitt.