La sèrie d’El Crac (TV3), que dirigeix i protagonitza Joel Joan, tindrà aquest dilluns dues visites especials: els crítics televisius Víctor Amela i David Broc.

Els col·laboradors de l’Arucitys (8tv) jugaran en el camp contrari per un dia i, en lloc de dir la seva sobre els programes televisius, faran d’actors.

Situem-nos en el capítol d’avui. El personatge interpretat per Joel Joan estrena obra de teatre. La seva actuació haurà de ser valorada pels experts Amela i Broc, que no només faran de figurants muts, sinó que també tindran dret a una frase. Això sí, guionitzada (estan fent d'actors...).

Amela explica a La Vanguardia que va haver de repetir el seu paper diverses vegades, i que “no sé com haurà quedat la cosa”. El crític afirma que “vaig constatar que l’amic Broc és millor actor que jo”, i que “confio que l’art de l’equip d’El crac salvi els mobles”.  

Així, aquest dilluns veurem a la tele aquest trio d’experts -cadascú en el seu camp- fora del seu lloc habitual. Joel Joan sent valorat com a actor per Broc i Amela a la ficció i els col·laboradors de l'Arucitys fent d’actors i no de crítics d’una sèrie televisiva. Certament, promet.