La cerimònia dels Globus d’Or celebrada aquest diumenge a Beverly Hills (Califòrnia) continua portant cua.

En aquesta ocasió, no en relació a pel·lícules guardonades, ni a vestits més elegants que d’altres... sinó sobre protestes, les que ha fet l’actriu i cantant Lola Kirke.

No li ha calgut deixar anar cap paraula a la jove londinenca: amb el seu aspecte físic ha tingut prou per mostrar el que volia.

D’una banda, per l’absència de depilació de les seves aixelles, que tot apunta a una mostra de feminisme i de defensa de la bellesa natural.

EFE

I a més d’això, per sentències polítiques inequívoques, a través de la petita xapa que va dur al vestit, on hi deia “Que es foti Paul Ryan” (en anglès). Es refereix al president del Congrés dels Estats Units, que el mes vinent podria aprovar una retallada dràstica dels programes de planificació familiar.

 

A video posted by Lola Kirke (@lolakirke) on

La reacció de l'actriu

L'endemà de la cerimònia, i després que mitjans d'arreu del món es van fer ressò de l'acció comunicativa de l'actriu, ella mateixa ha reaccionat al seu Instagram per donar les gràcies amb ironia als usuaris "que no em van enviar amenaces de mort ahir". I és que la manca de depilació de Kirke va emprenyar fins aquest punt a alguns. A l'altre costat, molts van aplaudir la determinació de l'artista.

Així, si el que volia Kirke era no deixar indiferent ningú, és clar que ho ha aconseguit.