Just d’aquí un mes, el proper 20 de maig, tindrà lloc un dels casaments de l’any. Risto Mejide i la seva promesa, Laura Escanes, es diran el sí vull en una cerimònia que s’està preparant amb tot detall.

Enmig del compte enrere per a l’enllaç, Escanes -ara reconeguda youtuber- ha publicat un nou vídeo on es deixa veure d’allò més filosòfica... i sexy.

La jove dedica la seva nova publicació als seus 360.000 seguidors, amb l'objectiu d'encoratjar-los a “demostrar el que valen” i a “no rendir-se” i “no amagar-se” davant dels que no els volen bé.

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Al vídeo hi apareix Escanes -la veu que s'hi sent també és seva- i, a mesura que avança, el rostre preocupat del principi es converteix en un somriure. Un missatge de positivitat per als seus seguidors... conseqüència del moment de màxima felicitat que li espera properament? 

El vídeo ja acumula gairebé 270.000 visualitzacions a Youtube.

Un casament 'preparat' a les xarxes

La futura -i imminent- dona de Risto ha anat exposant a Youtube i Instagram alguns detalls del casament.

Un dels darrers vídeos ha estat el de la curosa preparació de les targetes d’invitació... Si només les postals comporten aquesta feina, no cal ni imaginar-se la resta:

Escanes també va penjar el vídeo d’un casament aliè a què va acudir la parella. Sembla que els va agradar tant l’escenari, que han triat la mateixa masia per casar-se ells...

Veurem amb què més sorprenen els Mejide-Escanes abans del proper 20 de maig.