L’últim debat d’aquesta edició de Supervivientes ha estat protagonitzat per Sandra Barneda, que ha participat en dos dels moments claus d’una gala que s'ha comentat molt per les xarxes socials.

Primer, amb una nova declaració d’amor que li ha dedicat la seva parella, la col·laboradora Nagore Robles: “La meva preferida de Supervivientes ets tu”. La presentadora es posava vermella de sobte i demanava als seus companys que canviessin de tema. Però va ser un moment incòmode el que més va cridar l'atenció dels teleespectadors.

L’escriptora, model i exactriu porno, María Lapiedra, va esdevenir protagonista d’una gran esbroncada en haver escollit un polèmic —i transparent— vestit que ensenyava massa. Va ser Lydia Lozano qui va obrir el debat: “M’estan enfocant i tinc això darrere. Surto amb dos mugrons darrere meu. Senyor! Posa’t dues tiretes!”. Lapiedra va començar a riure davant el seu empipament: “És que a la gent li serà igual el que estic dient. Es fixaran en ella!”.  

Els col·laboradors van començar a riure mentre aconsellaven a Lozano que anés sense calces i a Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, que deixés veure un mugró seu. 

Davant el guirigall, Sandra Barneda va intervenir: “Bona nit, María. Et diria una cosa però no ho faré. És que... com vols que et miri als ulls si se’t veuen els mugrons, filla? Així no es pot. Fora del plató!” La presentadora, indignada, va preguntar a direcció què feien, però finalment van decidir deixar que continués col·laborant.

Una elecció estilística que molts van criticar a les xarxes socials. Un truc de Lapiedra perquè es parlés d'ella?