A principis de setembre, El Hormiguero (Antena 3), va posar en marxa un concurs que va revolucionar els fans del programa (i aquells qui no ho són tant). El motiu? La possibilitat de guanyar 6.000 euros. Com? Doncs mitjançant el número de sèrie d’un bitllet de 20 euros: el EA2081272879.

La persona que obtingui aquest bitllet haurà d’enviar una fotografia i un vídeo al WhatsApp del programa per poder cobrar un milió de les antigues pessetes. Durant el primer cap de setmana que el bitllet ha estat en circulació, ningú n’ha reclamat els diners. A causa que el concurs de moment està desert, el programa presentat per Pablo Motos ha volgut va voler donar una pista sobre el possible parador dels 20 euros.

El Hormiguero va mostrar un vídeo on dos dels seu col·laboradors, Jandro i Junke, van pagar a un bar de Villavieja (Castelló), amb aquest bitllet. No obstant això, aquesta pista és relativa. Com el mateix programa adverteix, que el punt de partida dels diners sigui aquesta localitat, no és sinònim que hi siguin a prop.

Els diners es mouen amb molta velocitat, per tant, és més que probable que el bitllet estigui a una altra ciutat. “Pot ser que encara segueixi al bar, que estigui al banc, pot ser que el tingui un client, que aquest client hagi viatjat, que estigui a un altre país, potser el tens tu a la cartera”, va apuntar Pablo Motos.  

En vista que encara ningú ha trobat el bitllet, el programa ha decidit duplicar el seu valor inicial (ja havia experimentat una pujada de 3.000 euros). La data límit que ha posat El Hormiguero perquè algú trobi els 12.000 euros és el proper dilluns 2 d’octubre.