La irrupció del torero, Francisco Rivera, com a col·laborador d’Espejo Público (Antena 3) segueix fent parlar. El fill de Paquirri i Carmen Ordoñez va començar la seva aventura al programa de Susanna Griso el passat mes de gener, on col·labora setmanalment tractant diferents temes d’actualitat i on ja ha estat protagonista de més d’una polèmica.

Rivera ha guanyat protagonisme dins del magazín matinal d’Antena 3 debutant com a reporter aquest dimecres. El madrileny s’ha desplaçat fins el barri de les 3.000 viviendas de Sevilla, conegut pel gran índex d’atur, la delinqüències i les drogues.

El matador, que intentava demostrar com estan canviant les coses en aquest conflictiu barri andalús, ha estat força criticat a les xarxes socials.

Ja retirat del món del toreig, la imatge que ofereix a dia d’avui Fran Rivera contrasta amb la seva etapa - de no fa gaire temps -, on fugia dels periodistes i on havia arribar a agredir un fotògraf. Actualment, compagina les tasques com a col·laborador d’Espejo Público amb els seus negocis, relacionats amb el món dels toros i l’hostaleria.