Maria Teresa Campos, als seus 76 anys i sense programa, ja pensa en el seu retir amb Bigote Arrocet. La seva mansió a la urbanització Molino de la Hoz, als afores de Madrid, se li ha quedat massa gran i per això fa mesos que la té a la venda per 4,5 milions d'euros. Malgrat els milions d'espectadors que la van veure fent d'API al programa de Bertín Osborne, ningú no la vol ni regalada. No és només per la milionada que costa, perquè sigui el paradís dels àcars ni perquè sembli la casa de Drácula amb tanta catifa, ceràmica i parets folrades de vellut. És que han transcendit les despeses quotidianes de manteniment i fan feredat.

casa campos  engels volkers

Engel & Völkers

La factura de la llum li puja a la Campos a 2000 euros cada mes. Tanta làmpada d'aranya demana potència per evitar l'ensurt de trobar-te Bigote Arrocet de nit a les palpentes. El gasoil de la calefacció infla la factura energètica uns quants milers més. Són dos mil m2 de vivenda i sis mil m2 de terreny per escalfar i il·luminar. Té 12 habitacions i 15 lavabos. Quinze! A banda, piscina i jakuzzi. La despesa d'aigua li suposa 3000 euros cada 30 dies, incloent les despeses de manteniment de la piscina coberta, amb sofà a prop per deixar-lo xop quan Terelu surt de sota els xorros que brollen.

casa campos 3  engels

Engel & Völkers

Altres petiteses despeses són el manteniment de l'ascensor. No viu en una comunitat de veïns però a la seva edat es va fer fer un munta càrregues per pujar a l'habitació des del saló. Li costa 700 €/mes, a banda dels 300€ de despeses de comunitat perquè els rics de la seva urbanització tinguin arreglats l'asfaltat i l'enllumenat. L'IBI del casalot amb font andalusa són 3000 eurassos més.

casa campos 2   engels volkers

Engel & Völkers

La immobiliària vol vendre-la sostenint que és "entre clásica y moderna", com dient que de fora dona el pego però el mobiliari pretén ser de Palau de Versalles i acaba sent de La família Addams . Hi inclou "cámara acorazada, gimnasio, cuarto planchero y sala de cine". El cine de la Campos té pianista o és sonor? Hauria de dir si són racons "per estrenar", ja que dubtem que el seu ex gendre Pipi Estrada posés un peu al gimnàs o a la planxa. No diu res d'incloure-hi les minyones que es van fer cèlebres al reality Las Campos. Però cal afegir els seus sous a les despeses quotidianes: 7000 € mensuals en salaris.

casa campos 4  engel

Engel & Völkers

Tot sumat són unes despeses de manteniment anual de 240 mil euros. Tenint en compte les extres de compra com impostos, notari o registrador, la ganga se'n va als 6 milions d'inversió. Perquè la Campos ho entengui: mil milions de les pessetes que ella guanyava quan regnava a la TV. Si Neymar fitxa pel Madrid podria permetre-se-la. Però el portal immobiliari que la ven deixa ben clar sobre l'immoble: "Orientado para la tercera edad". Literalment.