Aquestes estan sent unes setmanes ben dures per Jesulín de Ubrique. Mentre la seva dona es troba ingressada en una clínica psiquiàtrica, ell va haver d’abandonar la plaça de toros en patir una taquicàrdia. I tot, enmig d’un terratrèmol mediàtic amb la seva filla com a protagonista. I és que el mes passat Andreíta va fer 18 anys, publicant-se per primer cop la seva cara sense pixel·lar. Belén Esteban va preparar-li una gran festa, amb una absència destacada: el seu pare.

La col·laboradora de Sálvame fa més d’una dècada que va de plató en plató criticant la poca implicació del torer en l’educació d’Andreíta; lamentant la poca relació que tenen. De fet, el passat mes d’abril va confessar al programa que estaven molt dolgudes amb ell en haver negat l’ajuda econòmica que havia promès pel futur escolar de la nena, que marxarà a estudiar a Birmingham el curs vinent.   

I ara, hauria estat la mateixa Andreíta qui hauria recriminat al seu pare aquesta falta d’atenció. Així ho ha assegurat el periodista d'El programa del verano, Pepe del Real, qui ha relatat com ha estat l’última trucada telefònica entre pare i filla.

La conversa hauria tingut lloc el dia de l’aniversari d’Andreíta, uns minuts que Jesulín va aprofitar per explicar-li per què no li pagava els estudis. I és que al llarg de tots aquests anys, Esteban hauria estat estalviant la pensió que li passava el torer en concepte de la seva manutenció. Sigui com sigui, hauria dit a la seva primogènita que no dubtés en trucar-lo si necessitava qualsevol cosa.

Davant d’això, ella hauria esclatat: “No, no necessitaré res perquè tot m’ho ha pagat la meva mare”. Un retret després de tota una infància en què el seu pare no s’hauria preocupat per ella. Està més a prop, però, el seu retrobament?