Medalla d'or al World Cheese Awards en la categoria de formatges tous d'ovella (2010), medalla de bronze W.C. Awards (2011), medalla d'or al W. C. Awards (2012), medalla d'or a la Fira de Sant Ermengol (2015): aquests són uns dels múltiples premis que ha rebut el formatge Tou de Clara Ferrando. I és que aquesta peça comença a ser considerada com un formatge de culte. Com destaca l'expert Eugeni Celery, Clara Ferrando va ser la primera persona a atrevir-se a elaborar un camembert amb ovella, "una innovació molt benvinguda en el món del formatge". Formatge Tou: la delicadesa en formatge.

És un formatge de llet crua d’ovella procedent de la formatgeria Casa Mateu a Surp, al Pallars Sobirà. Elaborat per Clara Ferrando, es tracta d'un formatge de pasta tova i de pell florida. De curta maduració i molt proteòlic quan madura i amb una intensitat mitjana, però intensa a causa de la llet d’ovella. Té forma plana i un pes de 350 g aproximadament. El preu ronda els 12 o 13 euros.