És cantant, es va fer famosa a Operación Triunfo, i ha estat notícia últimament per coses relacionades amb el seu nadó, la petita Manuela de Gracia.

La nena, de fet, apareix tant o més que la mateixa Soraya -la protagonista d’aquesta història- al seu perfil d’Instagram, i aquesta ocasió no ha estat menys.

Soraya ha penjat una foto de la seva filla dins d’un avió, anunciant que es tracta del seu primer vol. La destinació? Barcelona, “la ciutat on es van conèixer els papis”, escriu la cantant, on també destaca que “no podia ser un lloc més especial” que la capital catalana.

L’amor de Soraya per Barcelona queda palès encara més quan saluda la seva filla en català, encara que ho fa d’una manera divertida i peculiar: “Benvingut Manuela”.

Soraya és extremenya i no resideix a Catalunya, el que duu a pensar que no domina la llengua catalana. Els seus seguidors catalanoparlants ho han entès, i l’han corregida, però quasi sempre d’una manera simpàtica.

 

A post shared by Soraya Arnelas (@soraya82) on

En qualsevol cas, el més important és que la petita Manuela sembla ja recuperada de la malaltia que va dur-la a ser ingressada fa unes setmanes, i de què Soraya va mostrar la seva preocupació, com no, també a Instagram.