Discret i íntim. Així va ser encara que sembli impossible el primer sopar de Richard Gere, aquest dimecres, a Barcelona. El protagonista de Pretty Woman, American Gigolo o Chicago va escollir per aquesta primera cita barcelonina amb la seva novia gallega, Alejandra Silva, el restaurant Roig Robí, un dels locals més emblemàtics i elegants de la ciutat.

L’hiperpopular actor, vestit elegant amb americana, va protagonitzar al restaurant del carrer Sèneca una aparició molt discreta, però això no va evitar que fos reconegut per la clientela de les taules veïnes. L’expectació que va provocar va ser evident, però ningú va gosar pertorbar la cita de la glamurosa parella. Cap de les persones que sopaven al restaurant es va acostar per reclamar els cobejats autògrafs ni selfies, segons persones presents.

Gere va aconseguir, però, transmetre una impressió d’extrema amabilitat. Fins i tot va sorprendre l’“estupendo” en castellà amb què es va acomiadar dels responsables del Roig Robí quan va marxar.

Sopar vegetarià

Per sopar, la parella va escollir amanida de tomàquet amb formatge, múrgoles, ous amb samfaina i arròs de verdures. Una elecció bàsicament vegetariana obligada per a la seva fe budista.

Agenda

Gere es troba a Barcelona per rebre el Premi Continuarà de Cultura 2017 l’acte del lliurament del qual es farà aquest divendres a la Casa Fuster, als jardinets de Gràcia. Aquesta mateixa tarda, després de gravar l'entrevista al programa Hora Punta de Javier Cárdenas, ha anat a TV3 a ser entrevistat al programa Divendres.

Avui al vespre però, l’actor nord-americà ja ha tingut una cita prèvia al barri de Gràcia atès que ha participat als cinemes Verdi en el Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi amb la premier espanyola de Norman el seu darrer film.