Entre les nombroses victòries de Rafa Nadal els últims temps, n’hi ha una de molt personal, i menys coneguda: la dels seus cabells.

Fa mig any, el tennista de Manacor es va sotmetre a un implant per valor de 9.000 euros, a causa de la notable pèrdua de cabell, de què alguns usuaris ja havien deixat constància a les xarxes:

La intervenció estètica, apunta LOC, es va realitzar en una “coneguda clínica de la zona del Retiro”, a Madrid, i la tècnica utilitzada va ser la FUE (Folicular Unit Extraction), mètode pel qual es trasplanten unitats fol·liculars d'una en una (aquestes es componen de dos o tres pèls). El tennista va necessitar 15 dies per tornar a la vida normal.

Des de llavors, Nadal ha anat apareixent sovint amb gorra, sense deixar veure clarament l’efecte que podia tenir la intervenció estètica. Fins ara, amb motiu dels Masters de Montecarlo, on ha lluït cabellera. El canvi és evident:

Nadal, abril de 2017. GTRES

Tot i que no es descarta que en el futur Nadal s’hagi de fer nous implants, ara té el problema solucionat per un bon temps.  

De fet, no és ni de bon tros el primer personatge públic a fer-se un canvi d'aquest tipus. El va precedir, per exemple, Albert Rivera, el líder de Ciutadans.