Gerard Piqué contraataca. Després que Mirror va publicar que havia estat enxampat a 190 km/h, ara el jugador ha desmentit la informació a Twitter.

Piqué assegura que és una invenció d'un paparazzi -aprofitant una foto seva amb els Mossos d'Esquadra- que hauria venut al diari anglès, el qual després ha publicat. Així, també critica que molts mitjans estatals han recollit la informació sense comprovar-ne la veracitat.

Mirror havia explicat que els agents van aturar el blaugrana mentre conduïa a 190 quilòmetres per hora, amb el seu Audi A6 familiar. 

PIQUE MULTA VELOCIDAD

Piqué, afirmava el citat diari a la notícia, va ser caçat de camí a l’aeroport del Prat per recollir Shakira, la qual un dia abans es trobava a Nova York promocionant el seu nou disc El Dorado.

Els Mossos també desmenteixen els fets

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a través de Twitter que no han denunciat el jugador català per "cap infracció de trànsit" i han demanat no difondre "informacions no verificades":

Un nou mitjà comunicatiu

Després del "mal" patit pel jugador, ha anunciat que té intenció en els propers mesos de "crear un mitjà de comunicació diferent, autèntic i que sigui dels jugadors".