Una notícia veia la llum aquest dilluns, i es convertia en un dels temes més comentats pels passadissos del Congrés: la separació entre Pablo Iglesias i Irene Montero.

Després de mesos en què la relació ja no era cap secret, i d’imatges afectuoses que l’evidenciaven, sembla que s’hauria apagat la flama entre els respectius líder i portaveu d’Unidos Podemos.

iglesias montero gtres

GTRES

Es va anunciar, això sí, que la ruptura no era definitiva, però poques hores després la cosa s'ha pogut complicar. I és que alguns apunten a una tercera persona.

Segons la breu poesia que ha publicat a Twitter el columnista de La Razón, Alfonso Ussía, rere els “plors” de Montero hi hauria “una presentadora amb pretensions d’actriu”, que podria ser la nova conquesta d'Iglesias.

Al tuit, que no rebel·la noms, no hi han parat de sortir usuaris que han volgut fer les seves apostes. I la resposta ha estat poc menys que unànime: Paula Vázquez.

Se sap que la comunicadora coneix Pablo Iglesias, i que és simpatitzant de Podemos, com demostra al seu Twitter. També que el columnista ha usat l'expressió castellana "me da la nariz" per dir que "s'ensuma" que es tracta d'una presentadora, i a ningú se li escapa que Vázquez està operada del nas, com ella ha reconegut:

Amb tot, si la relació Iglesias-Vázquez fos realment certa, sobta que la presentadora hagi retuitat Irene Montero diversos cops en els últims dies:

Tuit del 12 de setembre

Tuit de l'11 de setembre

Per ara, ni Iglesias, ni Montero, ni Vázquez s’han pronunciat sobre el tema.