Que Lionel Messi és un virtuós amb la pilota als peus, és un fet indiscutible. El futbolista argentí és considerat per molts com el millor jugador de la història gràcies a les seves innumerables exhibicions sobre el terreny de joc. El futbol, però, sembla que no és l’única habilitat que té el 10 blaugrana.

A la darrera campanya de la marca Adidas, Here to create, es pot veure el davanter tocant hàbilment el piano. Una faceta totalment desconeguda del futbolista. A més a més, Messi no està tocant una peça qualsevol, sinó que interpreta unes estrofes de la versió adaptada del Zadok the Priest de Händel. Dit en altres paraules, l’himne de la Champions League.

 

Someone's excited for the @uefachampionsleague.  @leomessi is #HereToCreate. -- #UCL #Football #Soccer #adidasFootball

A post shared by adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) on

“Algú està emocionat per la Champions”, titula la marca esportiva. Cal recordar que el Barça debuta avui en aquesta competició contra la Juventus al Camp Nou, i que Messi ve de marcar tres gols davant l’Espanyol. Aquest no és l’únic vídeo que Adidas ha publicat de l’argentí de cara a la nova campanya.

Tot i que la marca bateja Messi com “El rei de la creativitat”, queda el dubte sobre si és realment el jugador del Barça qui toca l’instrument o si es tracta d’un muntatge audiovisual. Què n’opines?