De tots els tabús sobre homosexualitat que han anat ensorrant-se, n'hi ha un que encara queda per tombar: el dels gais al món del futbol d'elit. El col.lectiu LGTB malda des de fa anys per aconseguir que un futbolista en actiu de primer nivell desveli la seva condició de no heterosexual, però cap no ha gosat. Ara aquesta barrera podria haver-se trencat. Segons la revista TV Notas, el mexicà Jonathan Dos Santos, que va jugar al Barça de Guardiola i de Luis Enrique, hauria anul.lat el seu casament amb la blogguera espanyola Marta Carriedo per la seva bisexualitat.

marta carriedo  @Marta Carriedo

Ella ha manifestat que han entrat "terceres persones" en la relació. Malgrat això, la influencer no ha retirat les fotos de tots dos de les seves xarxes socials. Tot fa suposar que no renuncia a la publicitat que li suposa la, ara trencada, relació amb l'excompany de Xavi, Neymar o Messi que va deixar el F.C.Barcelona per fitxar pel Vila-real. Ara juga a la lliga nordamericana a l'equip de Los Angeles Galaxy i aquesta setmana l'han triat entre el millor onze de la jornada. La coincidència ha fet pensar que l'inclouen entre els millors ara que han sabut que xuta bé amb les dues cames.

dos santos xavi   @jona2santos

La premsa mexicana ha sucat pa en els rumors que van unir el jove Dos Santos, que ara té 27 anys, amb un company de vestidor en l'època del Vila-real. Va ser fa dues temporades quan es va publicar que Dos Santos era company sentimental de l'italià Mateo Musacchio. Aquella relació mai no es va arribar ni a confirmar ni a desmentir.

dos santos peto  @jona2santos

El diari mexicà especula que va ser el propi pare del jugador qui l'hauria empès a casar-se amb una noia per posar punt i final a les especulacions. Els germans Dos Santos li haurien donat suport, malgrat el conservador entorn de la família mexicana del jugador, que el va arribar a ser rebut pel papa Francesc a Roma.

dos santos i francesc   @jona2santos

Dos Santos no ha sortit encara a confirmar aquest outing en tota regla que li ha fet la premsa del seu país. El col.lectiu LGTB hauria d'esperar que els seus integrants surtin de l'armari per voluntat pròpia i no a puntades de peu. Fins i tot els futbolistes.