L'exjugador del Reial Madrid Guti i la presentadora de televisió Arancha de Benito formaven una de les parelles més mediàtiques fins que van posar fi al seu matrimoni l'any 2009.

Des d'aleshores, semblava que la relació era bona, o com a mínim cordial, però ara tot s'ha torçat.

 

Aprèn a ser feliç amb el que tens i tal com ets... #workingday @espejopublico #jueves

A post shared by Aran (@arandbenito) on

Segons ha publicat Corazón TVE, De Benito ha explotat a les xarxes contra el futbolista pels seus fills, Zayra i Aitor. Després, penedida, hauria esborrat el missatge publicat, però ja era massa tard com perquè ningú no s'hagués assabentat.

De Benito posava sobre la taula a la seva carta que Guti no estaria complint com a pare. "Quanta tristesa i dolor em produeix saber que no els estima, que no se n'ocupa ni se'n preocupa. Que són un zero a l'esquerra a la seva vida. Quina pena em fa sentir que molesteu amb la vostra presència i amor incondicional", comença el text de la presentadora. "Em sembla increïble que no es morin de ganes de veure-us mai, ni necessitin saber de vosaltres. Que se cenyeixi a un conveni regulador quan la professió s'ho permet, que no és cada quinze dies, és quan pot", continua.

En referència -segons sembla- a Romina Belluscio, l'actual dona del jugador i mare del seu tercer fill, Enzo, De Benito considera que "és lamentable que a casa seva ningú no li faci veure i sentir com d'important és un pare i li impulsin amb egoisme pur a separar-se cada dia més d'ells". Pel que es refereix a ella mateixa, De Benito explica que "com a mare, ho faig el millor que sé, en la més estricta solitud," conclou la carta.

 

Et Amo Deessa, feliç aniversari el meu Amor, per 100 anys més junts

A post shared by José María Gutiérrez Hernández (@guty14haz) on

 

Macos madrileños...#sanisidro17#chulapostyle

A post shared by Romina Belluscio(@rominabelluscio1) on

Guti ha contestat a les acusacions per dir que "no vull entrar en aquestes coses". Amb referència a ell i a la seva actual dona, assegura que "estimem els tres nens, i ells, quan estan amb nosaltres, són molt feliços", s'ha limitat a dir.