La parella formada per Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo passa per un dels seus millors moments. Va ser durant les seves vacances a Eivissa i Formentera on van començar a sonar amb força els rumors d’embaràs, i ha estat aquesta setmana quan la model ha confirmat que es convertiran en pares aviat.

La jove espanyola de 23 anys i el futbolista van fer pública la seva relació el passat novembre, i des de llavors Georgina ha deixat de ser anònima: de deixar la feina de dependenta, a fitxar per una prestigiosa agència de models.

En unes declaracions a la revista ¡Hola! va assegurar que es tracta d’una noia molt familiar, i han estat moltes les ocasions en que se l’ha vist molt unida al fill gran de Cristiano. Però ara la premsa portuguesa assegura que aquesta unió -també amb la mare del portuguès- estaria motivada per l'intent de contrarestar el seu drama familiar.

 

Es una alegría las vacaciones con toda la familia

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

 

Haciendo de mamá cabra jajajajaja #BuenísimasTardes 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Lovely moments

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

I és que la revista portuguesa VIP ha publicat que Georgina està abandonada pels seus pares, amb qui no tindria relació. Se'n sabia ben poc, però La otra crònica de El Mundo va confirmar que el seu pare viu a Argentina i la mare a Itàlia; sent una família desestructurada i inestable, segons el mitjà.

Tot i això, Georgina sempre s’ha mostrat centrada en la seva nova -i nombrosa- família; i més ara amb la seva futura maternitat.