Les xarxes socials i més concretament, Instagram, estan propiciant un fenomen que cada cop ens sona més familiar: els influencers. Gent, generalment joves, que marquen tendència per les seves fotografies, vídeos, manera de vestir o de pensar. Qui s’està beneficiant d’aquest boom són els familiars dels famosos.

Bon exemple d’això són el germà de Mario Casas, Óscar Casas, la filla de Paz Padilla, Anna Ferrer o la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, Lucia Rivera. Un dels noms que està començant a sonar amb força entre aquest selecte grup - tot i que amb un nombre de seguidors inferior que els anteriors - és Luna, la filla de Rossy de Palma.

 

Don't be normal, normal is boring

A post shared by Luna (@lunagarcia99) on

 

"Declaro la independencia de la imaginación y el derecho del hombre a su propia locura." #SALVADORDALÍ

A post shared by Luna (@lunagarcia99) on

 

"Lo importante es transformar la pasión en carácter." #Kafka. 

A post shared by Luna(@lunagarcia99) on

La jove de 18 anys, que somia amb ser actriu com la seva mare, va començar a guanyar notorietat a la xarxa social gràcies a la promoció que li feia la mateixa Rossy de Palma. Especialment, quan l’artista va publicar una emotiva carta que li va dedicar la seva filla. També està provant sort en el món de Youtube, on de moment té pocs subscriptors.

 

Gracias por tus bonitas palabras @lunagarcia99 de mi  #proudmama @solarmag.es #youmovedmesomuchmybabe

A post shared by rossydpalma (@rossydpalma) on

La relació entre elles, com es pot apreciar a les xarxes socials de totes dues, va més enllà de l’amor mare-filla i es consideren mútuament millors amigues. És per aquest motiu que, malgrat la seva joventut, Luna es mou amb comoditat entre el cercle d’amistats de la seva mare, entre els quals s’hi troben personalitats com Pedro Alomdóvar, l’actriu Hiba Abouk o Bibiana Fernández