El serial segueix. La relació entre David Bustamante i Paula Echevarría viu un nou episodi ple de contradiccions. Malgrat la separació, tots dos han volgut mantenir públicament una aparença de cordialitat que, des d’alguns mitjans de comunicació, han posat en dubte.

Sense anar més lluny, durant la comunió de la seva filla Daniella, es van mostrar còmplices davant les càmeres. Fins i tot, Bustamante va publicar una fotografia al seu compte d’Instagram on se’ls podia veure ballant. Un mes més tard, el cantant tornava a dedicar una imatge a l’actriu, en aquesta ocasió, amb motiu del seu 40è aniversari.

La revista Semana publicarà una sèrie de fotografies on es pot veure l’encara matrimoni “molt afectuosos en públic”, segons paraules textuals de la publicació.

Des que es va fer publica la ruptura, han estat molts els rumors d’una possible reconciliació. Una opció que contrasta amb la informació que donava el programa Sálvame (Telecinco), que assegurava que Bustamante i Echevarría mantenen una disputa legal arran d’una propietat conjugal. Segons l’espai estrella de Mediaset, el 80% d’aquesta casa pertany l’artista, mentre que el 20% és de l’intèrpret.

Echevarría hauria intentat fer-se amb la totalitat de la propietat, fet que Bustamante hauria rebutjat. De ser així, sembla que la reconciliació no és una opció. Mentrestant, seguirà existint el dubte si la seva actitud en públic és fruit de la cordialitat o si és una postura forçada.