Fa ja un any de la mediàtica boda d’Aida Domenech i Alba Paul. La parella d’influencers comparteix la seva vida a la xarxa, i entre fotografia i fotografia romàntica també deixen anar titulars. L’última en fer-ho ha estat Alba, qui s’ha mullat sobre el dret a decidir.

La catalana viatja per tot el món al costat de Dulceida, però resideixen juntes en un pis de Barcelona. I ara, enmig del clima de tensió que es respira, Alba no ha pogut callar. Les televisions espanyoles van fer una àmplia cobertura dels escorcolls i la concentració del 20-S, però no va agradar massa.

De fet, ha estat una notícia de TVE en la qual una reportera denunciava una agressió de “radicals independentistes” la que ha indignat Alba. En pensar que el vídeo tergiversava la informació, va decidir compartir-lo al seu Twitter criticant que això succeeixi.

Alguns dels seus seguidors han comentat el seu tuit, assegurant que no estaven massa d’acord amb allò que deia. I davant d’això, Alba ha anat contestant un per un.

Unes dures crítiques a l’actuació del govern espanyol, titllant-lo de no democràtic i assegurant que fa por. Una altra cara coneguda, doncs, que deixa clara què opina al respecte.