Bona vida

mandonguilles amb sèpia - roberto lazaro 01
Plats catalans Com fer mandonguilles amb sèpia (i amb cava) Roberto Lázaro
SEQUENCIA BLOG TIAN RIBA.00 32 44 35.Imagen fija064
Postres Unes galetes terrorífiques Roberto Lázaro
Cochinillo a baja temperatura preview
Estrelles Miguelín Rioba: Un basc i un argentí units pel Josper Miquel Espinet i Eulogi Bordas
FRICANDO-PLATS CATALANS-ROBERTO LAZARO-04
Plats catalans Com fer el clàssic Fricandó de Casa Leopoldo Roberto Lázaro
Ceviche Nikkei
Estrelles Miguelín Nikkei 103: per tastar el Perú japonès Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Lengua de ternera, chimichurri, pistachos y setas
Estrelles Miguelín L'Alegria: el nom ho diu tot Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Pulpo crocante, espuma de patata, codium y ajada
Estrelles Miguelín Arume: la mariscada no ho és tot Miquel Espinet i Eulogi Bordas
fotofinal2
Postres La delícia de la Bretanya francesa Roberto Lázaro
Croquetas de pollo tandoori
Estrelles Miguelín Topik: experiència atípica Miquel Espinet i Eulogi Bordas
Ceviche vegetal (1)
Estrelles Miguelín Gat Blau: 'slow' amb 'soul' Gonzalo Sanz, Miquel Espinet i Eulogi Bordas