Tot i què segons David Escofet tots els vins són naturals, avui ens presenta un vi brisat que, per les seves característiques, podem considerar un vi molt natural. El vi La Foradada de Frisach és un vi brisat, elaborat d'unes garnatxes blanques de vinyes de més de 20 anys d'edat procedents de la Finca "Quart", vinyer propietat de la família Frisach a Corbera d'Ebre i conreat ecològicament sobre un terrè argilós-calcari.

El vi brisat, és el que es fa a partir de l'espina, les pells, la polpa i les llavors dels raïms. Aquest vi de la Terra Alta, s'elabora exclusivament seguint el procés propi del vi negre, la qual cosa li aporta el color daurat i cos profund. El most fermenta amb les pells durant uns dies. Una vegada premsat suaument, el vi reposa en dipòsit durant 12 mesos amb les lies sense realitzar cap remogut.

S'embotella sense filtrar, ni aclarir, s'estabilitza amb el fred de l'hivern i no porta sulfits afegits. Un vi ben natural!!