El xef Romain Fornell ens trasllada avui fins al conegut restaurant Casa Leopoldo. Des d'aquí coneixerem de primera mà com fer les clàssiques torradetes de Santa Teresa, o també conegudes com a torrijas.

TORRADETES DE SANTA TERESA-ROBERTO LAZARO-01
Gràcies als pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga, descobrirem els secrets i passos necessaris per elaborar aquestes antigues i delicioses postres.

EDDI ARTEAGA-ROMAIN FORNELL-ROCÍO PAREJO-ROBERTO LAZARO-01D'esquerra a dreta de la imatge: Aaron Castillo (director Casa Leopoldo), Eddi Arteaga (pastisser), Romain Fornell (xef Caelis) i Rocío Parejo (pastissera).

Ingredients per a les torradetes de Santa Teresa (per a 8 persones):

- Pa de motlle
- 70 g crema anglesa
- 170 g llet tèbia
- 30 g Baileys
- Canyella en pols
- Branca de canyella
- 800 g de llet 
- 200 g de nata
- 6 rovells d'ou
- 150 g de sucre
- Pell de taronja
- Pell de llimona

TORRADETES DE SANTA TERESA-ROBERTO LAZARO-02