Gran notícia per als amants de la carn: el metge no només no te la prohibeix sinó que te la cuina. Un doctor acaba d'inaugurar un esplèndid local al renovat Passeig de Sant Joan, a la illa entre Consell de Cent i Diputació. No tot és Sant Antoni a la Barcelona cool. A la Dreta de l'Eixample s'estrenen racons com aquest Goiko Grill. L'amo té 30 anys i és doctor en medicina, però va canviar la bata blanca pel davantal del mateix color. 

 MG 2436 HDR

Explica a El nacional que quan estudiava el MIR sopava en llocs de mala mort i es va decidir a obrir el seu propi local. Li va posar el seu cognom, el de l'avi basc que va emigrar a Veneçuela per la Guerra Civil i a qui recorda entre fogons. Prepara les hamburgueses amb vaca de kilòmetre zero, trinxada cada dia i sense congelar. Oblidin-se de les cadenes de burguers, aquí no tenen franquícies sinó que es tratca de l'èxit d'un emprenedor, tan gran que a Barcelona obre el seu vintè restaurant. 

 MG 2467 HDR

Li tenia respecte reverencial, gairebé por, a obrir a la capital de Catalunya. Sabia que no és el mateix tenir restaurant a Saragossa que a Barcelona, però se n'ha sortit. Fins i tot a la tragèdia d'obrir el local en una data que quedarà per sempre a la memòria dels barcelonins: 17 d'agost de 2017. A la façana hi ha posat una placa agraint els veïns la rebuda i comprometent-se a fer el millor: bon menjar.

 MG 2462 HDR Pano

La particularitat és que a cada local  introdueix a la carta una hamburguesa exclusiva. En aquest és la Mercat, amb escalivada i olives negres. Aquest redactor va preferir la Kevin Bacon, que no té res a veure amb Footloose i molt amb aquesta part del porc. 

image003

Un nou racó per a carnívors en una Barcelona que cada cop sembla més feta per a vegans, vegetarians o truitaires. I amb un avantatge, si algú s'ennuega ja no caldrà cridar: hay algún médico en la sala?