Comencem avui a El Nacional una nova secció setmanal dedicada a la pastisseria. El conegut restaurant Caelis ens obre les portes i, concretament, la cuina, per donar-nos a conèixer postres senzilles, creatives i de qualitat.

ARROS AMB LLET-Romain Fornell-Eddi Arteaga-Roberto Lazaro
Com a presentació i primeres postres, Romain Fornell, xef del restaurant, i Eddi Arteaga, cap de pastisseria, mostraran en el següent vídeo de 2 minuts el procés d'elaboració del conegut arròs amb llet. Unes postres molt populars internacionalment, que es preparen de maneres molt diverses: uns empren llet condensada per coure'l, uns couen l'arròs amb aigua abans de fer la barreja, d'altres hi afegeixen llimona... Davant aquesta gran varietat de possibilitats, el Restaurant Caelis ens descobreix els secrets del seu exitòs arròs amb llet i ens dona alguns consells.

- 1 litre de llet

- 250 g de nata 35%

- 100 g d'arròs bomba

- 150 g de sucre

- 5 g de sal

- 1 branca de canyella

El consell d'Eddi Arteaga:

Quan l'arròs comença a surar o a espessir-se és el moment idoni per afegir-hi el sucre