El xef Romain Fornell ens té preparat avui una molt interessant interpretació del conegut gelat 'Magnum': el crocant de iogurt i nabius. Unes postres elaborades pels pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga.

Ingredients per al crocant de iogurt i nabius (per a 4 persones):

75 g iogurt natural
75 g iogurt grec
125 g nata
30 g sucre invertit (es pot substituir per mel o sirope d'arce)
50 g nabius
4 pals de gelat
40 g galeta Oreo picada
10 g mel
100 g xocolata negra
100 g llard de cacau
40 g ametlla granillo torrada

Els consells d'Eddi Arteaga i Rocío Parejo per fer la coberta:
Desfer el llard de cacau al microones, i després afegir la xocolata i barrejar. I si és necessari, donar-li un altre cop de microones. Una vegada ho tinguem, barrejar amb l'ametlla i passar amb cura el gelat, cobrint completament la superfície.