Tots coneixem algú molt despistat i aquells que no ho són tant, també poden patir descuits o faltes de concentració puntuals. Malgrat això, costa entendre aquest episodi que ha tingut lloc al Regne Unit i que té com a protagonista una dona de 67 anys que anava a ser operada de cataractes.

Quan els cirurgians es disposaven a aplicar-li l’anestesia, es van adonar de la presència d’una massa de color blau força notable. Després d’inspeccionar-li els ulls, aquesta estranya troballa van resultar ser ni més ni menys que 27 lents de contacte.

via GIPHY

Rupal Morjaria, l’oftalmòloga que la va atendre, explica a la revista Optometry Today la seva sorpresa que la pacient no se n’adonés, ja que l’acumulació de lents de contacte genera “molta irritació”.

via GIPHY

La dona, que atribuïa les seves molèsties a l’edat, reconeix que durant 35 anys ha utilitzat lents d’un sol ús i que no acudia a les revisions amb l’oculista. Tot i això, és difícil d'explicar com anava acumulant-les als seus ulls. Com era d’esperar, els metges van haver d’aplaçar l’operació.