El rei Joan Carles I, la Infanta Elena i els seus fills han arribat a Sant Sebastià aquesta setmana per gaudir d’uns dies amb l’emèrit després de les vacances tradicionals a Mallorca amb la reina Sofia.

Han començat anant d’escapada taurina a Sant Sebastià, vivint la principal corrida de la Setmana Gran de la ciutat amb l’espectacle de José Tomàs i “El Juli”. I ara ha sortit a la llum l’abundant i copiós menú que van gaudir dimarts.

Ha estat a l’Instagram del restaurant Rekondo on s’han pogut veure el rei emèrit i la infanta Elena junts al costat dels propietaris. I El Español ha pogut saber què van menjar:

 

Más fotos del rey emérito y familia a su paso por Rekondo #rekondo #sansebastian @casareal.es

A post shared by Rekondo (@rekondorestaurante) on

Croquetes, pintxos d’olives, amanida de tomàquet, carpaccio de gambots amb guacamole, cabra de mar, calamarsets, lluç en salsa verda i costella de bou. Aquests series només uns quants dels plats que van tastar; tot acompanyats d’alguns dels millors vins del restaurant. I un cop el dinar acabat, també van poder menjar torrijas, pastes de crema i gelat de formatge.

I mentrestant, on era la reina Sofia? Menjant un menú de 15€ en un italià de Mallorca.

Reina Sofia restaurant italià  facebook

Restaurant Vino e cucina / Facebook

El mateix dia en què Joan Carles I, Elena, Froilán i Victoria Federica dinaven copiosament; la reina Sofia sortia fora a dinar. Però en el seu cas, el menú escollit va ser molt més auster. Acompanyada de la seva germana Irene, van anar a un italià de la localitat mallorquina d’Arta famós per les seves pizzes.

Dos plans ben diferents, en unes vacances que sembla que seguiran sense passar junts.