El viatge oficial dels Reis a Londres posa fi. Després d’uns dies de sopars de gala, reunions amb membres de la corona britànica i visites a centres neuràlgics de la capital, toca tornar a Madrid. Han estat tres dies d’un homenatge rere un altre en què ha estat Letícia una de les protagonistes. Per què? De nou pel seu aplaudit estil.

En la primera aparició pública al país, va sorprendre amb un total look de groc, un conjunt que va canviar en un dels moments més esperats del viatge: quan va coincidir amb la Duquessa de Cambridge. Un duel estilístic del qual molts mitjans van fer-se ressò, així com també van alabar el vestit en blau tinta drapat i les impressionants joies que va portar al sopar de dijous.

Però l'outfit que ha escollit per aquesta última jornada també ha destacat. La reina Elisabet i el duc d’Edimburg han acomiadat els seus hostes abans que Felip VI i la reina Letícia visitessin un institut científic.

Acompanyats del duc de York, el fill de la Reina, han aparegut ben somrients a l’entrada. I Letícia ha aprofitat per fer un homenatge a una de les marques britàniques més internacionals: la low-cost Topshop. I què ha portat? En aquesta ocasió s’ha decantat per un top blanc creuat de màniga llarga i una faldilla de vol en un to nude

Reina Letícia Londres tercer dia  3 -EFE

Reina Letícia Londres tercer dia  7 -EFE

Reina Letícia Londres tercer dia  1 -EFE

Reina Letícia Londres tercer dia 12  EFE

Tot acompanyat d’una cartera de mà de la marca espanyola Sumacruz i uns salons en to bordeus:

Reina Letícia Londres tercer dia 11  EFEReina Letícia Londres tercer dia 13  EFE

 

Reina Letícia Londres tercer dia 14  EFE

Reina Letícia Londres tercer dia  8 -EFE

Han estat uns dies atrafegats, amb molts compromisos i encara més canvis de vestuari. Sembla que l’estil de la Reina ha captivat a la premsa britànica, però ho ha fet també aquí?