Hi ha crítiques que vénen de casa, i són les acostumen a fer més mal.

Això li ha passat a la reina Letícia amb ni més ni menys que la seva tieta Henar Ortiz, que no ha tingut inconvenient a pronunciar-se sobre la detenció de Javier López Madrid, el “compi yogui” de la Reina.

Durant el matí d’aquest divendres, la tieta materna de Letícia s’ha dedicat a fer retuits no gaire condescendents amb la seva neboda i el detingut:

No és la primera vegada que la també escriptora critica a les xarxes la seva neboda. Ja ho havia fet quan van sortir a la llum els missatges dels Reis a López Madrid:

Dels missatges, el més controvertit va ser el de Letícia. La Reina, a més de fer costat el seu amic, va qualificar de “merda” el digital LOC: "Et vaig escriure quan va sortir l'article de les targetes a la merda de LOC i ja saps el que penso Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, merde. Un petó compi iogui (miss you!!!)"

Republicana i de Podemos

Henar Ortiz és la tieta díscola de la família. Republicana confessa i simpatitzant de Podemos, ha explicat en alguna ocasió que la seva relació amb Letícia va canviar quan va accedir al tron: “Des de la petició de mà, no reconec la meva neboda", ha assegurat.

henar ortiz efe

EFE

Veient les publicacions d’avui, no sembla que tingui massa ganes de tornar-se a apropar a la seva neboda.