La reina ha posat a la premsa mirant a Cuenca. En aquesta ciutat castellano-manxega els reis d'Espanya han lliurat els Premis Nacionals de Cultura. I Letícia Ortiz ha decidit fer-se la sorda a les crítiques rebudes per aparèixer especialment musculada. Ha triat un vestit vermell sense mànigues de Nina Ricci que torna a delatar uns bíceps massa marcats i bronzejats per a una reina. Els guardonats temien donar-li la mà per no acabar amb els dits adolorits i han optat per la reverència.

letícia concha velasco cuenca  EFE

EFE

La tria de premiats ha estat eclèctica, per no dir esbojarrada. Concha Velasco té tots els mèrits, però El hormiguero, com a programa cultural, no acabaria de fer el fet. Pablo Motos frisa per convidar l'únic famós que queda per passar per les formigues i poder exclamar "Hoy ha venido a divertirse con nosotros... el rey de Españaaaaaaa". Veurem.

letícia i pablo motos  EFE

EFE

Cuenca porta bons records a la dona del cap de l'Estat. Allà va començar la seva lluna de mel l'any 2004. En aquests 13 anys de matrimoni ha tingut temps de canviar de fesomia unes quantes vegades, al gimnàs o al quiròfan. El moment culminant del lliurament de premis ha estat veure-la amb la coreògrafa Sol Picó. Ha estat tot un duel de cossos treballats al gimnàs. La mirada de la reina a la ballarina d'Alcoi parla per ella sola.

Leticia sol picó  EFE

EFE

A pocs dies de l'1-O, costa trobar un català premiat pel Ministerio de Cultura. Però n'hi ha hagut un. El Nacional els proposa el joc de trobar-lo. On és Wally? pista: és un periodista molt conegut.

premis cultura reis  EFE

EFE

Difícil oi? A la segona fila a la dreta hi trobaran el cronista de cinema Jaume Figueras. Felicitats a tots els premiats.

bíceps letícia  EFE

EFE

 La reina s'ha acomiadat de la plaça de la Catedral de Cuenca sense complexos. Com dient, sí, aquests són uns bíceps reals i reials.