Dos mesos després de l’últim acte oficial que havia presidit, finalment Joan Carles I ha tornat a la vida pública. Aquest divendres reprenia la seva agenda en un acte al Museu Naval, i ara ha arribat un moment encara més esperat. Els reis emèrits s'han retrobat dos mesos després de la seva última aparició.

Els rumors sobre un possible trencament del matrimoni han agafat més pes darrerament, sent evident que fan vides totalment separades. El rei emèrit ha deixat de costat la Família Reial, i la reina Sofia sembla que ja s'hi ha acostumat. Però la seva posició mana, i s’ha programat que comencin la setmana reapareixent junts després d’un estiu d’allò més complicat. I és que Joan Carles I va generar un gran enrenou apareixent al costat de la seva amant mallorquina a Irlanda. 

L’Acadèmia de Belles Arts de San Fernando ha fet entrega aquest dilluns de la medalla d’honor al Teatro Real de Madrid, un solemne acte que ha estat presidit per la reina Sofia i Joan Carles I. Els flaixos s’han multiplicat, fixant-se tots en l’actitud dels antics monarques. S'ha destacat que s'hagin deixat veure tan somrients, fent-se confidències a l'oïda i anant, fins i tot, amb la roba conjuntada.

Casa Real

EFE

Per tal ocasió la reina Sofia ha optat per un vestit jaqueta i faldilla en color blau marí, combinat amb la bossa de mà i acompanyat d'uns tons metal·litzats, amb les sabates en plata i un fermall daurat. El seu marit, per la seva banda, li ha fet una picada d'ullet en portar una corbata del mateix to blau fosc. 

Què signifiquen aquests somriures i gestos de complicitat? Està el seu matrimoni entrant en una millor etapa o és tot un paper?