La vida amorosa -extramatrimonial- de Joan Carles I està, des de fa temps, en boca de molts. La llista de presumptes amants del rei emèrit s’ha anat incrementant amb el pas dels anys, fins al punt de posar-se una xifra: 4.786 dones. Ha estat l’excoronel Amadeo Martínez Inglés, de 71 anys, qui s’ha atrevit a xifrar en gairebé cinc mil les conquistes de Joan Carles I; i ho ha fet en una biografia que es presentarà el proper 20 de setembre a la Biblioteca Eugenío Trías de Madrid. 

El rei de les cinc mil amants: un títol punyent amb el que ja comença fort. Es tracta d’una compilació que s’inicia amb la primera xicota del rei fins les últimes amants: un llarg recorregut en el qual s’assegura que van ser els primers anys de regnat en els que més aventures va acumular, amb una mitjana de 125 l’any.

Llibre joan carles  chiado

Chiado Editorial

La vedette Bárbara Rey protagonitza tot un capítol en el qual es refereix a la seva relació com “el major escàndol sexual de la nostra monarquia”. Però l'escriptor posa nom a moltes més 'amigues' del monarca. Què opinarà el rei emèrit?