Froilán, el net rebel de la Família Reial, acaba de guanyar la batalla als seus pares. Una batalla que ve de lluny, i que tindrà conseqüències imminents a la vida del jove borbó i, de retruc, a la de la família.

Froilán, que anava a estudiar la carrera als Estats Units, es trasllada a Madrid. ­I això vol dir que a partir d’ara —tenint en compte que és major d’edat— podrà tenir els paparazzis sempre al darrere. Paparazzis, premsa en general, i infinits curiosos que a cop de mòbil poden enregistrar qualsevol moviment del fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar.

Froilán toros   EFE

EFE

Que el net més gran de la Casa Reial passi a ser focus mediàtic sembla el més probable. I és que en els darrers mesos ha estat notícia per anar amb amigues especials, festes en discoteques i baralles poc desitjables, i això que només ha estat a Espanya per vacances. Quantes notícies ens oferirà quan faci vida quotidiana a Madrid?

La universitat madrilenya

Segons La Otra Crónica, Froilán canvia l’internat militar de Washington on ha aprovat el batxillerat, per la universitat privada CIS The College for International Studies.

En aquesta facultat, situada al prestigiós carrer de Velázquez madrileny, Froilán estudiarà Business, que inclou classes com administració i direcció d’empreses, finances, direcció hotelera o màrqueting. La família pagarà 17.630 euros l’any, material escolar a banda.

CIS The College for International Studies, Madrid. Imatge: Google Maps

La nova facultat del nebot de Felip VI segueix el model nord-americà, de manera que aquest podrà estudiar dos anys a Madrid, i els altres dos als Estats Units. En aules reduïdes, de només 20 persones (1 professor per a cada 15 estudiants), els alumnes no només posen el focus en la qüestió acadèmica, sinó que viuen en un entorn singular. "Som una gran família, a la qual els alumnes se senten còmodes, cuidats i orientats", diu el web del centre.

Amb tot, uns estudis a Madrid que semblen d’allò més semblants als que Froilán podria fer a Washington. La gran diferència és que a la universitat madrilenya el coneix tothom, i a la capital nord-americana, no. Sense anar més lluny, al centre privat on estudiarà hi assisteixen part dels fills de l'alta societat espanyola.

froilán   Instagram

Froilán practicant toreig. Instagram

Comença un any previsiblement mogut pel que fa a la tercera generació de la Família Reial.