Luis Miguel també s’apunta als canvis estètics. El cantant mexicà, un dels més populars de la història de l’Amèrica Llatina, ha reaparegut amb una renovada -i curiosa- imatge que no ha passat desapercebuda a les xarxes.

En una publicació del perruquer Emilio Uribe a Instagram, s’observa Luis Miguel amb pell més llisa de l’habitual, línies d’expressió marcades, i el més destacat... gairebé sense celles.

A això, els seguidors del perruquer i del cantant han criticat a bombo i platerets el nou look de Luis Miguel, molts culpant Uribe, si bé és cert que no tot hauria de ser responsabilitat seva.

La raó? L’intèrpret d’èxits com La Incondicional o Si nos dejan podria haver accedit a intervencions quirúrgiques per renovar-se la imatge. Ell, pel contrari, encara no ha confirmat ni desmentit res.

Luis Miguel, que un dia ho va ser tot -va arribar a guanyar 5 premis Grammy i 4 Grammy Latinos, ha viscut uns darrers anys on l’èxit no ha estat el seu major baluard. Després d’haver-se refugiat als “mals hàbits” -segons van informar fonts properes- per la mala relació amb els fills, fa poc ha hagut de ser desallotjat de la seva llar de Califòrnia per acumular un deute valorat en més de 200.000 euros.

Veurem si, la nova imatge, vol significar també una nova vida per a Luis Miguel.